Holdbarefires

Blog

Hoe bouw je een bio ethanol brander in een TV meubel?

De Perfecte Combinatie van Sfeer en Stijl

 

Wil je je interieur een moderne en sfeervolle upgrade geven? Het integreren van een bio-ethanol haard in een meubel naast de TV is dé trend in hedendaags interieurontwerp. Het combineert warmte, functionaliteit, en een luxe uitstraling die naadloos aansluit bij de moderne leefstijl. In deze blog ontdek je hoe de Helle moderne inbouwhaard, voorzien van de Wild Flame Smart Fire A4 automatische bio-ethanol brander, jouw woonkamer kan transformeren.

Wat Heb Je Nodig voor een Inbouwhaard in een Meubel?

Een bio-ethanol haard inbouwen in een meubel vereist enige voorbereiding, maar het resultaat is een prachtig geïntegreerd stuk dat zowel stijl als veiligheid biedt. Dit is wat je nodig hebt:

  1. Frame van Houten Balken: Begin met het bouwen van een stevig frame dat de haard stevig op zijn plaats houdt.
  2. Brandwerende Gipsplaten: Deze bekleden het frame en zorgen voor veiligheid door de hitte te isoleren. Dit voorkomt dat warmte direct in contact komt met het meubelmateriaal.
  3. Afwerking: Werk het meubel af naar wens, bijvoorbeeld met strakke lijnen of een gestructureerd effect voor een unieke look. Je kunt het geheel daarna verven of bekleden zodat het perfect aansluit bij jouw interieur.

Specificaties van de Helle Moderne Inbouwhaard

De Helle inbouwhaard is uitgerust met de indrukwekkende Wild Flame Smart Fire A4 automatische brander. Met een lengte van 170 cm biedt deze haard een breed vlammenspel dat direct de aandacht trekt. De automatische functies zorgen voor eenvoudige bediening, waarbij de vlamhoogte en warmte naar wens kunnen worden aangepast. Dit maakt het een veilige en stijlvolle keuze voor moderne woningen.

Het Meubel: Strak Design met Praktische Functionaliteit

Naast de haard is het meubel zelf een eyecatcher. Met een lengte van 5 meter, een diepte van 40 cm, en een hoogte van 80 cm biedt het meer dan genoeg opbergruimte. Dit maakt het niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel. De hand gestructureerde afwerking in een lichtbruine tint voegt een natuurlijke, warme touch toe aan de strakke lijnen van het meubel.

Sfeerverlichting met LED-strips

Om de sfeer nog verder te verhogen, is er onder het meubel subtiele LED-verlichting aangebracht. Deze lichtstrip kan naar wens worden aangepast om de perfecte ambiance te creëren, of je nu een gezellige filmavond hebt of gasten ontvangt voor een diner. Het zachte licht in combinatie met de flikkerende vlammen zorgt altijd voor een uitnodigende sfeer.

Waarom Kiezen voor een Bio-Ethanol Haard in je Meubel?

  1. Modern en Stijlvol: Een strak meubel met een geïntegreerde haard brengt luxe en verfijning in je interieur.
  2. Gemakkelijke Installatie: Geen ingewikkelde schoorstenen of ventilatiesystemen nodig, waardoor de installatie eenvoudig is.
  3. Volledig Veilig: De automatische functies van de Wild Flame Smart Fire A4 zorgen voor veilige bediening en maximale controle.
  4. Duurzaam: Bio-ethanol is een milieuvriendelijke brandstof, wat deze haard een verantwoorde keuze maakt.
  5. Sfeervol: De combinatie van het vlammenspel en subtiele LED-verlichting creëert een warme, uitnodigende sfeer.

Conclusie

Een bio-ethanol haard ingebouwd in een meubel naast de TV is de ideale keuze voor een modern interieur. Het biedt niet alleen sfeer en warmte, maar ook een stijlvolle en functionele toevoeging aan je woonkamer. De Helle moderne inbouwhaard met de Wild Flame Smart Fire A4 brander staat garant voor een veilige, duurzame en indrukwekkende haardervaring.

Wil je je huis naar een hoger niveau tillen? Ervaar de magie van een bio-ethanol haard ingebouwd in je meubel naast de TV en geniet van de perfecte balans tussen modern design en ultiem comfort.

Is bio ethanol milieuvriendelijk?

Is bio ethanol milieuvriendelijk?

Milieuvriendelijkheid van bio ethanol!

Hoe bouw je een bio ethanol brander in een TV meubel?

Hoe bouw je een bio ethanol brander in een TV meubel?

Hoe bouw je een bio ethanol brander in een TV meubel?

Wilt u een verplaatsbare bio-ethanol haard kopen? 

Wilt u een verplaatsbare bio-ethanol haard kopen? 

De Voordelen van Verplaatsbare Bio-Ethanol Haarden: Flexibele Sfeer en Gemak

Chat openen
Scan de code
Welkom bij Holdbarefires.com!

Kunnen we je helpen?